Palvelut

Uhkatilanteiden hallinnan koulutus & aggressiivisen asiakkaan / henkilön kohtaaminen 6h 

(Koulutuksen pituus voidaan suunnitella myös tilaajan tarpeiden mukaisesti)

Koulutus järjestetään pääsääntöisesti tilaajan omissa työtiloissa, jotta saadaan todellinen kuva siitä missä työympäristössä henkilöstö toimii ja mitkä ovat todennäköisimmät riskit ja uhat, mihin tulisi valmistautua. Koulutus on mahdollista järjestää tarvittaessa myös ulkopuolisessa tilassa. Koulutuksessa opetetaan mm:

- Uhkatilanteisiin liittyvät lait ja asetukset sekä oikeudet.

- Kuinka pyrkiä välttämään uhkaava tilanne.

- Sanattoman viestinnän vaaranmerkit.

- Stressireaktiot ja niiden hallinta omassa toiminnassa.

- Puhejudo, eli miten saada uhkaava tilanne rauhoitettua puheen avulla.

- Ennakoiva toiminta. Eli mitä muuta tulee ottaa huomioon kun tilanne on vasta uhkausten tasolla.

- Selkeät yksinkertaiset itsepuolustuskeinot fyysisen hyökkäyksen torjumiseen.


Järjestyksenvalvojan peruskurssi 40h & kertauskurssi 8h

Järjestyksenvalvojan peruskurssi on virallinen järjestyksenvalvojan hyväksyntään vaadittava 40h kurssi. Kurssin aikana osallistujat saavat tarvittavat tiedot ja taidot oppimateriaaleineen läpäistääkseen poliisihallituksen määrittelemän järjestyksenvalvojan peruskurssin kokeen. Hyväksytyn suorituksen jälkeen osallistuja saa virallisen todistuksen, millä hakea hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi poliisilta. Lupa on voimassa 5.v jonka jälkeen luvan uusimiseen on käytävä 8h kertauskurssi.

Turvallisuus- ja pelastussuunnitelman laatiminen ja päivitys

Käytännönläheinen ja todelliseen riskikartoitukseen perustuva turvallisuus- ja pelastussuunnitelma kiinteistöön tai tapahtumaasi. 

Turvallisuuskonsultaatio & turvallisuuspäällikköpalvelu

Onko yritystoiminnassasi jokin turvallisuuteen liittyvä asia mikä askarruttaa? Entä puuttuuko yritystoiminnastasi tai tapahtumastasi kokenut turvallisuusalan ammattilainen johtamaan toimintaa? Ota yhteyttä, niin katsotaan olisiko kokemuksestani hyötyä sinun yritystoiminnan turvallisuuden kehittämiseen.